Kurzy 

Moje reference

  • Mgr. Jan Vlasák

    Fyzioterapeut
    Řadu, ne-li většinu, bolestí a tělesných problémů si my lidé způsobujeme sami. Není to ani tak úrazem, kdy špatně vyhodnotíme své schopnosti, jako spíše pravidelným přetěžováním. Daří se nám to např. tak při zdánlivě triviálních činnostech jako je sezení či stání. Nejzrádnější na tom všem je, že problémy nastupují plíživě, aniž bychom si byli vědomi svých chyb. Věřím, že tento program má smysl nejen u těch z vás, kteří kdo se již s bolestmi potýkáte, ale zároveň je vhodný pro vás, kdo se chtějí chcete častým chybám vyvarovat
  • Mgr. Martin Válek

    Programátor
    3 roky jsem chodil na fyzioterapii zbytečně, šílené bolesti hlavy, pískání v uších, brnění prstů mě doslova každý den ubíjely k smrti. Pak mi byla doporučena Pavla. Nevěřil jsem, že mi někdo dokáže pomoci, ale vyzkoušel jsem ji. Už po první návštěvě se mi okamžitě ulevilo, nechtěl jsem tomu uvěřit! Je to sice nářez, co s Vámi ta malá holka dokáže udělat, ale díky ní se mi zkvalitnil život o 100 %. Doporučuji Pavlu každému, koho znám, její kurz je jen další skvělou prací, kterou mohu jen doporučit!
  • Renáta Prokopová

    OSVČ
    Roky jsem navštěvovala fyzioterapii po celé Praze, už jsem byla naprosto zoufalá, bolest zad a pod lopatkou mě doháněla k šílenství. Pavla byla první a jediná, která mě té bolesti zbavila, vysvětlila mi z čeho to mám a jak se toho zbavím. Pokud chcete jednou pro vždy vyřešit bolesti zad, obraťte se na Pavlu, její znalosti a neskutečný přístup k práci je k nezaplacení.
  • Radka Kameníčková

    Profi bikina a trénerka
    Ta nejkomplexnější péče, kterou si sportovec může přát. Tady je strečink strečinkem a masáž masáží, která Vám skutečně pomůže. Nikdy neodejdete s tím, že nevíte, jak se ke svému tělu chovat dál. Systematická péče u Pavly je naprostou samozřejmostí. Pokud si myslíte, že už Vám nic nepomůže na zatuhlé svaly, bolesti a dysbalance, obraťte se na Pavlu.
  • Siemens Mobility s.r.o.

    HR Manager
    Webinář, který jsme si objednali pro naše zaměstnance, měl velmi pozitivní ohlasy pro naše zaměstnance. Lektorka velmi příjemně a srozumitelně seznámila zaměstnance s danou problematikou a na konkrétních příkladech předvedla, jak s tělem pracovat. Doporučuji všem, kteří tráví dny sezením u počítače. Její znalosti jsou neuvěřitelné.
  • Kateřina Horová

    HR manažerka
    Pavla je naprosto unikátní kus na trhu, roky jsem se trápila s velkými bolestmi zad a hlavy, nikdo mi nedokázal pomoct, tak jako ona. Její kurzy jsou úplně geniální, doporučuji vyzkoušet! Pokud si myslíte, že už Vám nic nepomůže, tak tohle je přesně to, co hledáte. Nevěřila jsem, jak velký vliv má „sezení“ na naše tělo a kolik chyb vlastně nevědomky dělám. Neuměla jsem ani pořádně chodit, nejenže mě už záda nebolí, ale mohla jsem se aktivně vrátit ke sportu!

Kontakt

 


    Napište mi zprávu nebo zavolejte. Můžeme společně probrat, jak vám nebo vašim zaměstnancům mohu pomoci.
     
    info@pavlamodra.com | 724 269 300

    Kde pomáhám